Rotte Rene

Rotte Rene, opgegroeid in Röttingen (DUI), heeft zijn naam te danken aan zijn plaats van herkomst. Ondanks dat het niet op een extreme vorm van flatulentie duidt, laat Rene wel ontiegelijk veel bouten. Rene, Opgegroeid in een arm gezin, waar vader R.R. senior de stroomrekeningen niet altijd kon betalen. Dit had als gevolg: het falen van huishoudelijke apparaten. Een niet-werkende koelkast zou zijn aversie tegen lauw bier verklaren.

Ronnie de Pony

Naast de liefde voor asfalt, is de liefde voor metal er bij Ronnie met de paplepel ingegoten. Nadat hij eigenlijk op elk ander muziekinstrument gefaald heeft, is hij maar verder gegaan op de basgitaar. Na jaren van rondzwerven, crystal meth verslavingen en het meermalig verkopen van zijn lichaam, werd hij uit de goot getrokken door Rotte Rene om te gaan spelen bij Steek d'n Draak.

Papa Romero

In 1879 te vondeling gelegd aan een kleine riviermonding in Guatemala en daarna door een Brabantse sekstoerist meegenomen naar Nederland. Piëtro ‘Papa’ Romero verdiende zijn geuzennaam door de grote hoeveelheid buitenechtelijke kinderen die hij overal ter wereld heeft rondlopen. Vanwege alle alimentatie beunt hij nu bij, bij het bandje Steek d’n Draak, waar hij het enige doet dat hij kan: kwèèèèken.